Nieuws & Column

Jan 25, 2017
Mike Onasse, Bas Goossen en coach Hans Som hebben het podium net niet gehaald tijdens de International Bakery Cup 2017. Het BoulangerieTeam eindigde als vierde op slechts een paar punten van nummer drie Zwitserland. Italië werd eerste en Spanje tweede. De wedstrijd vond plaats tijdens de Sigep in Rimini.

Volgens coach Hans Som hebben Mike en Bas een goede prestatie neergezet. “Weer zijn we vierde geworden en dat is natuurlijk erg teleurstellend. Ondanks wat tegenslagen hebben de jongens er alles aan gedaan en het maximale eruit gehaald. De smaken waren goed, de producten zagen er goed uit, maar helaas net niet goed genoeg voor het podium. Het is helaas niet anders…”, aldus Hans Som.

Mike en Bas maakten binnen acht uur diverse soorten brood, getoerd gerezen producten, brioches, pizza’s en sandwiches. Alle producten zijn samen met een broodshowstuk gepresenteerd op een tafel met een tegelpatroon van Hollandse luchten. Nederland nam het op tegen een sterk deelnemersveld, bestaande uit China, Israël, Italië, Japan, Peru, Spanje en Zwitserland.Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug