Nieuws & Column

Jan 17, 2017


Aankomend weekend gaat tijdens de vakbeurs Sigep in Rimini de International Bakery Cup van start. Mike Onasse en Bas Goossen trappen zaterdag op de eerste wedstrijddag af.


Mike en Bas maken binnen acht uur diverse soorten brood, getoerd gerezen producten, brioches, pizza’s en sandwiches. Alle producten worden samen met een broodshowstuk gepresenteerd op een tafel met een tegelpatroon van Hollandse luchten. Deze zijn wereldberoemd en geven een goede impressie van Nederland.

Sterk deelnemersveld
Nederland neemt het op tegen een mooi deelnemersveld. Zo doen China, Israël, Italië, Japan, Peru, Spanje en Zwitserland mee aan deze wedstrijd. Coach Hans Som verwacht een lastige wedstrijd: “Dit zijn mooie tegenstanders, maar ook sterk. Stuk voor stuk toonaangevende landen die in het verleden goed hebben gepresteerd. Maar dat geldt voor ons ook! Wij gaan voor het hoogst haalbare in Italië!”.

Prijsuitreiking
Woensdagochtend 25 januari worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Sigep is de internationale vakbeurs voor ambachtelijke ijs, brood en banket en wordt gehouden van 21 t/m 25 januari 2017.Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug