Nieuws & Column

Jan 13, 2017
De afgelopen week was het BoulangerieTeam voor het eerst aanwezig op de Horecava, de vakbeurs voor professionals in de foodservice.

Het BoulangerieTeam stond in de hal Bakkerij en Koffie, Thee & Cacao. Hier werd ingespeeld op de trend blurring. Er is steeds vaker sprake van grensvervaging: bakkers breiden hun zaak uit met een koffiecorner of lunchroom en restaurants gaan zelf brood bakken. 

Leden van het team lieten de laatste trends op broodgebied zien. Uiteraard werd ook de samenwerking gezocht met alle partners die aanwezig waren op het plein Bakkerij van de (V)Oorsprong, een initiatief van het opleidingsinstituut Bakery Institute.  

Samenwerking Nederlands Patisserie Team
Samen met het Nederlands Patisserie Team is er een gezamenlijk viennoiserie product ontwikkeld. De bezoekers kregen de kans om het te proeven en mochten de recepten mee naar huis nemen om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Check dan onze FB-pagina!



Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug