Nieuws & Column

Jun 29, 2016


Met ingang van vandaag heeft het BoulangerieTeam een nieuwe trainingsruimte in gebruik genomen. Partner Spronk Bakkerijmachines heeft in Andelst een proefbakkerij neergezet waar de komende jaren onder optimale omstandigheden kan worden getraind.


Voorzitter Johan van Maanen verrichte samen met Arno en Harm Spronk de opening. Door het inschieten van stokbrood in de oven werd de ruimte officieel in gebruik genomen. De ruimte is vergelijkbaar met een bakkerijruimte zoals deze zich voordoet tijdens de Internationale wedstrijden. Op deze manier kan een wedstrijdsituatie zo goed mogelijk worden nagebootst. 

Trots
De familie Spronk is erg blij dat het BoulangerieTeam de komende jaren gaat trainen in Andelst. “Vorig jaar zomer is het balletje gaan rollen. Het team zat zonder ruimte en wij zagen een kans om ze te helpen. We hebben flink verbouwd en het was passen en meten om de ruimte optimaal in te richten, maar het eindresultaat mag er wezen. Wij zijn trots dat deze topboulangers hier gaan trainen.” Johan van Maanen, voorzitter van het team, sluit zich hierbij aan: “Dit is een bijzonder moment. Wij zijn de familie Spronk bijzonder dankbaar dat ze dit hebben gerealiseerd. Dit is het huis van het BoulangerieTeam. Hier kunnen onze jongens zich de komende jaren optimaal voorbereiden op wedstrijden. Het is echt een geweldige ruimte.”Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug