Nieuws & Column

Apr 20, 2016
Afgelopen week heeft op het Graafschap College in Doetinchem de selectiewedstrijd voor het EK Boulangerie junioren plaatsgevonden. Gerrit Huckriede en Maurits de Greef kwamen als winnaar uit de bus. Zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het jeugd EK dat begin 2017 in Frankrijk wordt georganiseerd.

Maurits werkt in het familiebedrijf Bakkerij de Greef in Kesteren en Gerrit werkt in de bakkerij van Meester Boulanger en Patissier Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. Diverse boulangers van het BoulangerieTeam beoordeelden de producten. Beide kandidaten zijn blij met hun selectie en kijken ontzettend uit naar de komende maanden als ze intensief gaan trainen met het BoulangerieTeam.

Twee teams
Naast het EK-team dat naar Frankrijk gaat, zijn er direct twee kandidaten geselecteerd voor het EK 2018 dat in Zweden wordt gehouden. Jesper van Veen van het Deltion College en Jeroen Timmers van het Graafschap College maakten indruk op de jury dat zij direct werden geselecteerd. Beide kandidaten zullen het komende jaar ook al meetrainen waardoor de voorbereiding optimaal is.Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug