Nieuws & Column

Dec 1, 2015
Innovatie speelt bij Internationale vakwedstrijden een belangrijke rol. Op het gebied van smaak, modellen en bereidingswijze kan het BoulangerieTeam prima uit de voeten. Naast deze onderdelen is het ook belangrijk om te blijven innoveren op het gebied van productpresentatie. Hiervoor werkt het BoulangerieTeam samen met de architecten John van Lierop en Kim de Greef.

Zij hebben het BoulangerieTeam geholpen rondom de productpresentatie en showstukken tijdens de IBA Cup in München en het EK Boulangerie in Nantes. Ook bij de aankomende wedstrijden blijft het BoulangerieTeam gebruikmaken van deze kennis. Als tegenprestatie moest het BoulangerieTeam aan het einde van het jaar feestelijke broden bakken voor de vrijwilligers van Stichting Pater Poels. Hier is het BoulangerieTeam uiteraard op in gegaan en heeft iedere vrijwilliger een lekkere panettone geschonken.Broodpater
Elke nacht fietst de negentachtig jarige Gerrit Poels door de stad Tilburg om brood te brengen bij hen die er niet om durven vragen. Iedereen in Tilburg noemt hem dan ook de Broodpater. Dat moet ‘s nachts, omdat veel mensen zich voor hun armoede schamen. “Sommige dingen kunnen het daglicht niet verdragen”, zegt hij. Overdag halen zo’n honderd gezinnen die zich minder schamen het brood op in zijn achtertuin. Meer informatie over Pater Poels is te vinden op www.gerritpoels.nl.


Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug