Nieuws & Column

Oct 14, 2015


Aankomend weekend start de laatste wedstrijd van dit jaar voor het BoulangerieTeam: het EK Boulangerie in Nantes. Namens Nederland komen Michel Schröder, Gerard Vreugdenhil en Stefan van Lieshout in actie.


Nederland neemt het wederom op tegen een aansprekend deelnemersveld. Zo zijn Frankrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland, Luxemburg en regerend Europees Kampioen België de tegenstanders.

Muzikale showtafel
Rondom het door de organisatie vastgestelde thema Muziek wordt er een vrolijke en muzikale showtafel gepresenteerd. Stefan maakt als showstuk een ouderwetse platenspeler waar nog volop muziek in zit. Daaromheen presenteren Michel (categorie Brood) en Gerard (viennoiserie) hun assortiment aan producten. Ook hier is het thema duidelijk terug te zien door muzieknoten en instrumenten op de producten terug te laten komen.

Laatste dag
Op de laatste dag van het Europees Kampioenschap, dinsdag 20 oktober, komt Nederland in actie. Om 07.00 uur start de wedstrijd. Het team heeft dan zeven uur de tijd om alle producten te maken. Aansluitend worden de producten gepresenteerd aan de jury en wordt de showtafel opgebouwd. Op woensdag 21 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur is de prijsuitreiking.

 Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug