Nieuws & Column

Mar 13, 2015


Het BoulangerieTeam was ook dit jaar weer aanwezig op de vakbeurs Bakkersvak in Rosmalen. Zowel op zondag 8 als maandag 9 maart waren er diverse demonstraties. Ook kregen bezoekers de mogelijkheid omdesem te tappen om er zelf mee aan de slag te gaan. 


Mark Plaating, Niek van Waarde, Roel Tegels en Stefan van Lieshout namen de bezoekers mee in de wereld van desem: spelt, rogge en een BoulangerieTeam-special die speciaal is ontwikkeld in samenwerking met één van onze partners: Koopmans Meel. Het desem waar de boulangers mee werkten, kon door de bezoekers worden gekocht samen diverse recepturen en een tas van het BoulangerieTeam.  

Kunsten laten zien
Bas Goossen was beide beursdagen aanwezig. Eerder dit jaar veroverde hij met Mike Onasse de International Bakery Cup in Italië. Op de beurs maakte hij diverse broden, waaronder een vlinderbrood. Op zondag was ook Meester Boualnger Hiljo Hillebrand aanwezig. Later dit jaar doet Hiljo samen met Niek en Peter Bienefelt mee aan de Coupe Louis Lesaffre, de kwalificatiewedstrijd voor het WK van volgend jaar in Parijs. Hiljo gebruikte deze beursdag om een training te doen. 

Bekijk hier de foto's van beide beursdagen. Categorie: Nieuws
Ingezonden door: NBT

Ga terug