Nieuws & Column

Dec 2, 2014
Eindeloos wordt er gesproken over brood, de kruim, de korst, de smaak, de bakaard, de baktijd, de rijstijd, de opmaak en wat al niet meer.

Het zijn de harten die sneller gaan kloppen bij de geur van brood en bij de gedachte aan nat deeg. Het zijn de boulangers van het Nederlands BoulangerieTeam die leven voor hun vak en opstaan met de gedachte weer iets te willen creëren. Het BoulangerieTeam heeft succes. De afgelopen jaren van inzet heeft geresulteerd in een Europees kampioenschap, een derde plaats tijdens de IBA-Cup in München en met de Les Pellons d'Or in Nantes en een tweede plek tijdens de Masters de la BOulangerie. 

Het behaalde succes smaakt naar meer. De komende jaren gaat er aan diverse internationale wedstrijden worden deelgenomen. Daarom wil het Nederlands BoulangerieTeam haar team versterken met vakbroeders. Bakkers die warmlopen voor ambachtelijk brood, smakelijk viennoiserie of het maken van sierstukken. Onder begeleiding van ervaren leden, worden wedstrijdteams klaargestoomd voor het grote werk. Op onze website staat meer informatie. Wellicht dat het BoulangerieTeam nog meer uit je talent weet te halen. 

Uiteraard wens ik je sowieso veel bakplezier!

Ivo van Dijkhuizen,
Voorzitter BoulangerieTeam Categorie: Column
Ingezonden door: NBT

Ga terug